Vrijwilliger worden?
Stichting van Oldenbarnevelthoeve zoekt altijd vrijwilligers!

Wil je als vrijwilliger iets betekenen voor onze bewoners, dan zijn er altijd mogelijkheden bij ons. Denk aan helpen bij het ontbijt, koken voor de avondmaaltijd, wandelen/fietsen/zwemmen met een bewoner, onze bus rijden om bewoners naar dagbesteding te brengen en nog veel meer.

Meer informatie?
Laat je contactgegevens achter!

Over onze stichting

De Stichting Van Oldenbarnevelthoeve is een door ouders opgezette, kleinschalige woonvorm voor acht jonge mensen met een meervoudige beperking in een prachtige monumentale boerderij in Berkel en Rodenrijs. De Van Oldenbarnevelthoeve heeft een samenwerkingsverband met de ASVZ. Op de Van Oldenbarnevelthoeve hebben onze acht bewoners elk een eigen appartement en een gezamenlijke woonkamer en keuken. Het is ons doel om onze bewoners een veilige omgeving te bieden waar ze een warm, gezellig thuis kunnen ervaren omringd door bij hen betrokken mensen. Naast de woonvoorziening bieden wij ook 3 dagen per week dagbesteding aan op een andere locatie in Berkel en Rodenrijs.

Stage lopen?

Zoek jij een stage als assistent of persoonlijk begeleider binnen de gehandicaptenzorg? Voor dagbesteding en/of in een woonvoorziening? Of zoek je een plek voor je maatschappelijke stage? Er zijn verschillende mogelijkheden voor stages bij ons. We hebben een vaste stagebegeleider die je steunt in het proces.

Meer informatie?
Laat je contactgegevens achter!