Ons team

Ons team bestaat uit een gastvrouw, begeleiders, persoonlijk begeleiders, een orthopedagoog en een teamleider. De begeleiders bieden zorg en ondersteuning aan onze bewoners en dragen zorg voor een gezond, veilig en prettig leefklimaat. De begeleiders stimuleren de zelfredzaamheid van de bewoners, bieden praktische hulp bij hun persoonlijke verzorging en het huishouden. De begeleiders signaleren veranderingen in het gedrag of de fysieke gesteldheid van de bewoners en anticiperen hierop. Denk hierbij aan hun lichamelijke, psychische of sociale ontwikkeling, gezondheid en veiligheid. Vrijwilligers vormen een belangrijke aanvulling voor de bewoners, daar waar het gaat om prettig leven en wonen.

bestuur

Wat ik zo geweldig vind om te zien bij de Van Oldenbarnevelthoeve is hoe ontzettend betrokken de teamleden zijn bij onze bewoners. Hoe ze met de bewoners genieten en er zoveel voor doen, met hun zorghart, met alle liefde en dat zie je terug in de woning. Niet alleen de teamleden zijn zo betrokken, ook de familieleden van de bewoners, de vrijwilligers van ons bestuur en de Vrienden Stichting en de vele andere vrijwilligers. Het is geweldig wat zij allemaal doen! Dat vind ik wel echt de kracht van de Van Oldenbarnevelthoeve en het maakt me trots dat ik daar deel van uit mag maken.

- Femke de Bruijn, teamleider

Ik ben Kim. Ik ben begonnen op de Hoeve als vrijwilliger. Ik ging er stage lopen tijdens mijn school en ben er geslaagd als leerling begeleider. Ik ben een tijdje als flexwerker aan de gang gegaan en werk er nu met veel plezier als assistent begeleider. De Hoeve is een fijne plek om te werken. Een sterk team, met hetzelfde doel. De bewoners!

- Kim, begeleider

Bestuur

Met het realiseren van de droom van de initiatiefnemers is er een organisatie neergezet waar we met elkaar nog steeds trots en enthousiast over zijn.

Om deze droom blijvend te kunnen waarmaken is het nodig dat er toezicht is op de uitvoering en is er dus naast de teamleider een stichtingsbestuur. Het bestuur bewaakt de randvoorwaarden voor goede zorg en geeft daar richting aan. Op deze manier wordt ook de continuïteit van de zorg gewaarborgd. De bestuursleden doen hun werk op vrijwillige basis. Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

  • Hans Koster, voorzitter
  • Jan Souman, penningmeester
  • Jacqueline Bak, secretaris
  • Loes Stolk, algemeen bestuurslid
bestuur